ARANY KLUBTAGSÁGI KÁRTYA

A klubtagság előnyei:

- Állandó 10% kedvezmény minden jegyre (más kedvezményekkel együtt is érvényes, jegy és eseményszám korlátozás nélkül!)

- Állandó 10 % kedvezmény a helyszínen a büfékben és egyéb szolgáltatásoknál (a kártyát csak fel kell mutatni és azonnal levonásra kerül a kedvezmény a helyszínen!)

- Állandó ingyenes parkolási lehetőség a színházhoz legközelebbi parkolóban (idén nyártól a körforgalomnál lévő parkoló a klubtagjainknak lesz fenntartva!)

- Ingyenes takaró bérlés, kaució nélkül 

- 10% kedvezmény partnerünk,  a TELE5 TAXI viteldíjából, ha hozzánk érkezik, vagy tőlünk indul el haza! 

- A játékainkban való részvétel, plusz privát játékok csak klubtagoknak értékes nyereményekkel

- Last Minute jegyvásárlási lehetőség aznapra, a megmaradt jegyekre egyedi kedvezményekkel! Ezt a lehetőséget kizárólag klubtagjaink vehetik igénybe!

FIGYELEM! A Klubtagsági kártya csak abban az esetben kerül visszaváltásra, ha a nyári programjaink több, mint 50%-a valamilyen kormányrendelet miatt elmaradt. 

Át nem ruházható, a Klubtagsági csak annak a személynek a nevére szól, aki megvásárolta, vagy aki meg lett vele ajándékozva. 

Ha a Klubtagságit ajándékba küldi, akkor kérjük a megajándékozott e-mail címét írja be vásárláskor, ez esetben ő fogja megkapni a virtuális kártyát. 

A virtuális kézbesítést követően a nyomtatott kártyák átvételére a Budai Szabadtéri Színház megnyitása után, az első személye látogatása alkalmával, a Jegypénztárban nyílik lehetősége. Ott lesz a nevére leadva, a nyitás pillanatától, így bármikor jön hozzánk első alkalommal, kérjük kérje el a kártyát a jegypénztárban! :) 

A klubtagsági ára: 5000 Ft.

Érvényességi ideje: 2021. március 15. - 2021. szeptember 5. -ig.