GOLD BÉRLET BUDAI SZABADTÉRI SZÍNHÁZ "A" SZEKTOR (2 főre)

Különleges ajándék, különleges élmény: ez a Budai Szabadtéri Színház GOLD BÉRLETE!

Öt szabadon választott előadásra érvényes, a kiválasztott szektorban, 2021. június 1. és 2021. szeptember 20 között.

A BÉRLET átruházható, két főre érvényes, így az 5 előadásra összesen 10 jegyet biztosít a Gold Bérlet tulajdonosának. (5x2 jegy)

A GOLD BÉRLET felhasználásának menete: 

1., Vásároljon online egy GOLD BÉRLETET a kiválasztott szektorban  (Jelenleg az A szektoros bérletet választotta)

2., A megadott postacímre megküldjük a képen is látható GOLD BÉRLET plasztik kártyát, legkésőbb a vásárlástól számított 14 napon belül. 

3., A kártya kibontsát követően válogasson Ön vagy a megajándékozott az eseményeink közül, foglalja le helyeit a jegytérképen, majd adja meg vásárláskor a plasztik kártya számát! Jelen kártyával az "A" szektoron belül választhatja ki ülőhelyeit. 

4., Ezt követően a kiválasztott jegyeket emailben, manuálisan megküldjük Önnek vagy annak a személynek, akit megajándékozott a kártyával!

Sokszor nehéz eldönteni, hogy milyen alkalomra milyen ajándék a legmegfelelőbb. Van egy jó ajánlatunk: születésnapra, évfordulóra, Karácsonyra...vagy csak úgy...szeretetből: GOLD BÉRLET a BUDAI SZABADTÉRI SZÍNHÁZBA!

Kinek ajánljuk és mit takar a GOLD BÉRLET?

A Gold Bérlettel öt alkalommal, öt különböző előadást nézhet meg a megajándékozott partnerével közösen a Budai Szabadtéri Színház 2021 -es nyári szezonjának közel 50 előadása, koncertje közül. (Részletes programok: www.jegyexpress.hu) 

Popzenei, rockzenei koncertek, operett és musical előadások, komédiák, vígjátékok, kabarék, gálaműsorok és komolyzenei koncertek közül választhatják ki azt az öt élményt, amin ott szeretnének lenni, Budapest legújabb és "legerdeibb" színházában, csodálatos környezetben és a legmodernebb technikai körülmények között.

A GOLD Bérlet kitűnő ajándék minden korosztály számára, hiszen mindenféle műfaj, mindenféle élmény megtalálható a kínálatunkban, ráadásul az eredeti jegyárak töredékéért juthatnak el ezekre a remek és nagyszabású programokra a bérletek tulajdonosai!

Összesen 250 bérletet bocsátunk ki.

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes. Szeretettel ajánljuk, szeretettel adjuk!

Budai Szabadtéri Színház