Bűntény a Kék szobában -bűnügyi előadás - nyomravezetői díjjal!

2021-06-13 19:00:00

Bűntény a Kék szobában -bűnügyi előadás - nyomravezetői díjjal!

Hatalmas érdeklődés előzi meg a Bűntény a Kék szobában című regény megjelenését. 

Az egyedi, érdekes és izgalmas olvasmány nem "csak" könyv: igazi rejtély is, hiszen az elkövető kilétének felfedése az olvasó dolga!

2020. december 21-én jelenik meg az első olyan regény, amelynek elolvasása egyben feladat is, hiszen a könyvben elrejtett nyomokból, információkból kitalálható, megtippelhető az elkövető személye!

A kiadvány 2021. június 13-ig olvasható, fejthető, s eddig a határidőig lehet majd beküldeni a megfelelő és jól átgondolt tippet, másnap ugyanis a Budapesti Showszínház bemutatja a 

BŰNTÉNY A KÉK SZOBÁBAN című két felvonásos bűnügyi előadását, ahol a történet VÉGIG játszódik és a tettes LEBUKIK. 

A helyszínen, a könyvvel érkezők a rendes tippjükön kívűl ott is tippelhetnek majd egyet az erre a célra átadott tippszelvény segítségével (amelyre rá kell majd írni a könyv sorszámát), így további 1.000.000 Ft készpénz is gazdára talál CSAK a helyszínre érkező nézők között! 

Ezen kívűl...az előadás után kerül kisorsolásra az 5 millió forint értékű NYOMRAVEZETŐI díj is, tehát a szerencsés akár mind a két nyereményt elviheti azon az estén!

Nagyon, nagyon, nagyon izgalmas este vár ránk! Látni a korábban elolvasott könyvet színpadon, várni a sorsolást és megtudni mi és miért történt a könyvben: felejthetetlen este lesz!

BUDAPESTI SHOWSZÍNHÁZ PRODUKCIÓ

Főbb szerepekben:

Polyák Rita

Kovács Bea

Kósa Zsolt

Szinovál Gyula 

...és sokan mások. 

Az év bestseller várományos könyve élőben a Budai Szabadtéri Színházban! 

A Budai Szabadtéri Színház címe: Budapest, XII. ker. Konkoly-Thege Miklós u. 21.

Megközelíthető:

- autóval, a parkolás ingyenes a színház területén! A parkoló az előadás előtt 1 órával már igénybe vehető.

- busszal, a 21-es busz a színház bejáratánál áll meg, leszállni a Csillebérci Gyermekvasút megállónál kell

- Gyermekvasúttal, leszállni a Csillebérc megállónál kell

Nyitás: a Budai Szabadtéri Színház minden előadás előtt fél órával nyitja meg kapuit. 

Az előadások előtt, a szünetben és az előadások után a színház területén működő Szomjoltó Központ várja kedves vendégeit, friss szendvicsekkel, italokkal, koktélokkal, rágcsálni valókkal!

A helyszínen jegyiroda is működik, amely minden előadási napon az előadások kezdete előtt egy órával már nyitva van, ilyenkor bármelyik másik rendezvényre is lehet személyesen jegyeket vásárolni.

Helyeiket csak a kezdés előtt tudják elfoglalni, a későn érkezőket csak a szünetben tudjuk beengedni. Az előadásokon fénykép vagy hangfelvétel készítése tilos. 

Az átutalással megvásárolt jegyeket három napig foglalja a rendszer. Kérjük a jegyek árát három napon belül átutalni szíveskedjenek a megadott adatok alapján. 

A bankkártyával megvásárolt jegyeket a rendszer a vásárlást követően azonnal elküldi Önnek. A számlát manuálisan készítjük el, a vásárlást követően 24 órán belül emailben küldjük el. 

Amennyiben bármelyik előadásunk a covid miatt elmarad, azaz kormányintézkedés következtében nem megtartható, úgy az arra megváltott jegyeket azonnal visszaváltjuk, vagy más előadásra cseréljük, esetleg egy későbbi időpontban bepótoljuk. Ez a választás az Ön döntésén múlik majd. :) 

Ügyfélszolgálat: jegy@jegyexpress.hu

TALÁLKOZUNK 2021 NYARÁN - MERT EZ A NYÁR A MIÉNK LESZ!