Fogadjon örökbe egy széket!

Fogadjon örökbe egy széket!

Budapest legújabb, s egyben második legnagyobb szabadtéri színháza a Budai Szabadtéri Színház tisztelettel kéri: foglaljon helyet nálunk! S ha már helyet foglal, fogadja is örökbe azt a széket, amelyen számtalan jobbnál jobb produkció, élmény, kaland és szórakozás várja, ha vendégként érkezik majd hozzánk!

Színházunk tagjai és vezetősége úgy döntött: segítséget kérünk Önöktől. Vállalkozóktól, üzletemberektől, adakozó kedvű színházbarátoktól, olyan emberektől, akiknek fontos a kultúra, fontos az, hogy Budapesten, a budai hegyek tetején legyen egy gyönyörű, ápolt, minőségi szabadtéri színház, ahol minden nyáron közel 50 programmal várjuk a kicsiket, nagyokat, szépkorúakat és bárkit, aki feltöltődésre, kikapcsolódásra vágyik. Azt szeretnénk, ha lehetőségeikhez mérten egy vagy több széket örökbe fogadnának, s ezeket a székeket az Önök által elküldött, megírt névvel (és ha van logóval) feldíszíthetnénk, kiemelve azt a fontos tényt: Önök nélkül komoly veszélybe kerülnénk, így segítségükért rendkívül hálásak vagyunk.

E dísztáblácskát felszereljük az örökbefogadott szék vagy székek háttámlájára, s három évig nem mozdítjuk el. Ezen kívül a színház bejáratánál, színházunk honlapján, színházunk éves programfüzetében is feltűntetjük a támogató nevét, megköszönve jóságukat és önzetlenségüket. Természetesen az örökbefogadás előnyökkel is jár majd: minden előadásra 2500 Ft kedvezményt adunk 10 alkalommal, így gyakorlatilag anyagilag is “megtérül” a segítség nyújtás: minden évben elküldjük az éves előadások listáját, amelyből jó előre kiválaszthatják mely produkciókra szeretnék igénybe venni a kedvezményt. Természetesen ilyen esetben a saját, örökbefogadott székükre foglaljuk majd le a jegyeket!

A szék elővásárlási és kedvezmény-joga átruházható, tehát családon, cégen, baráti társaságon belül is felhasználható! :) A támogatás, az örökbefogadás természetesen számla ellenében történik, egy szék “ára” az A szektorban 30.000 Ft, a B és C szektorban 25.000 Ft. A csökkentett látóterű helyeken pedig 20.000 Ft. A VIP szektorokban, összesen 32 széken 100.000 Ft az örökbefogadás támogatási összege, itt minden előadásból 5000 Ft kedvezmény adunk majd és 20 előadás alkalmával lehet igénybe venni a három év alatt. A VIP szektorban örökbefogadók a kiemelt támogatói kategóriát is élvezhetik majd megjelenéseink során. Számunkra az Önök megtisztelő segítsége most valóban nélkülözhetetlen.

Színházunk művészek, színházi szakemberek, lelkes kollégák és munkatársak eredménye: nem áll mögöttünk mecénás, bank, de még amerikai nagybácsi sem…Mindenünk a színház, mindenünket egy lapra tettük fel! 2019-ben az ország legkedveltebb szabadtéri színházává szavaztak bennünket a kedves színház látogatók, idén, 2021-ban mi játszuk a legtöbb előadást ezekben a nehéz időkben is. Biztonságosan, tágas térben, szabad levegőn. Nem adjuk fel, nem adhatjuk fel!

Köszönjük, hogy örökbe fogad nálunk egy széket! Biztos, hogy nem fogja megbánni, s sok öröme lesz ebben a székben, ha majd egy nehéz nap után nálunk készül a feltöltődésre! Szeretettel várjuk bármikor, ha erre jár: a széke és mi örömmel fogjuk fogadni!

Üdvözlettel, a Budai Szabadtéri Színház igazgatósága, alkotói, művészei és dolgozói

Budapesti Showszínház www.showszinhaz.hu www.facebook.com/budaiszabadteriszinhaz

Az örökbefogadás menete:

1., Kérjük kattintson az "Örökbe fogadás itt!" gombra.

2., Kérjük töltse ki a kért mezőket, a "Támogató cég / alapítvány / magánszemély" sorba azt írja be, amit a szék háttámlájára elhelyzehetünk majd.

3., Számlaigényük adatait az erre kijelölt mezőben tudják elküldeni nekünk.

4., A jegytérképen válasszák ki azt a széket, vagy székeket, amelyeket örökbe kívánnak fogadni!

5., Az örökbefogadást a bankkártyás fizetéssel véglegesíthetik, szolgáltatónkon, a SimplePay rendszerén keresztül. Ezt követően kap tőlünk egy Tanúsítványt, illetve 72 órán belül felkerül a kiválasztott székre a szponzorációs tartalom és a köszönetnyilvánításunk. A www.jegyexpress.hu oldalon pedig a JÓTEVŐINK menüpontban azonnal megjelenik a vállalkozás neve, logója és weboldala. Kiadványainkban pedig folyamatosan, a megjelenések sorrendjében tüntetjük fel újabb és újabb jótevőinket!

KÖSZÖNJÜK!